Lid worden

Welkom bij handboogvereniging L’Arc Cuijk!

Leuk dat je van plan bent om lid te worden van onze vereniging. Onderaan deze pagina staat een formulier waar je de persoonlijke gegevens in kan vullen zodat we je in ons systeem en bij de de Nederlandse Handboog Bond kunnen aanmelden.

 

Onze open trainingsdagen zijn hier terug te vinden.

De kosten voor de contributie zijn hier uitgelegd. 

Lees voordat je je inschrijft onze veiligheids- en gedragsregels hier.

 

Heb je nog geen cursus van Sylver Arrow OF een proefles gehad? Meld je dan hiervoor aan!


Gebruik van materiaal op de club. 

Senioren mogen 3 maanden gratis gebruik maken van clubmateriaal. Voor jeugdleden geldt hiervoor 1 jaar. Na deze periode wordt er verwacht dat je eigen materiaal aanschaft. Indien dit niet mogelijk is, kan er een regeling worden getroffen voor de huur van ons materiaal. 


Privacy

Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij je graag (laten) informeren over de vereniging, sportactiviteiten en aanbiedingen ed. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook foto’s en/of filmpjes van je op onze website en besloten Facebook pagina plaatsen. In dit formulier vragen wij ook je toestemming om ook jouw gegevens hiervoor te gebruiken.


Inschrijfformulier 

Om lid te worden bij onze vereniging moet u bekend zijn bij het bestuur en de trainers middels bijvoorbeeld een proefles of cursus gegeven door Sylver Arrow. Je aanvraag wordt dan behandeld bij de bestuursvergadering (3e maandag van de maand).